duminică, 27 mai 2012

You're my loveprize in viewfinder by Yamane Ayano


Ma gandeam chiar zilele trecute cum e posibil sa nu fi scris despre asa ceva. Eram pur si simplu socata, nu alta!
Este vorba de Viewfinder, dragostea mea cea mare, manga mea preferata, o parte din viata mea! Eram stupefiata ca nu am scris despre asa ceva.
Doamne, iubesc Viewfinder, si totusi nu am scris pe blog despre asta. Eram wtf? Din cauza unor prostii de speculatii nu am scris despre ceva ce ma pasioneaza asa mult, despre ceva ce iubesc asa mult? M-am considerat intr-un mod pe care nu vreau sa il spun.
Revenind la subiect, Viewfinder sau You’re my loveprize in viewfinder, cum este numele original, este o manga ( cuvântul japonez pentru benzi desenate) scrisa si ilustrata de Yamane Ayano .
Viewfinder il surprinde pe Takeba Akihito, un fotograf, intrand intr-o problema cu un puternic lider yakuza, Asami Ryuichi, care ulterior il rapeste si il supune la o noapte plina de durere si placere. De aici porneste totul, relatia dintre Takeba si Asami se complica, atunci cand Takeba este bagat in treburile mafiei fara a avea vreo vina anume.
Acesta e un micut rezumat, care sincer, nu are nici cea mai micuta parte a acestei superbe manga. Eu am citit-o cu sufletul la gura si nu numai o singura data.  O iubesc, ce pot sa spun mai mult, sunt pasionata . Mai ales ca in acest an Yamane Ayano continua seria cu alte volume si s-a facut chiar si un animix dupa manga.
Sincer, nu exista, pentru mine, manga mai buna, mai absoluta decat aceasta. Nu prea as putea sa spun ce m-a atras in special, poate povestea, poate grafica, sau poate chiar totul, nu am ceva anume care sa imi placa. Imi placea, de fapt, o ador si atat.
Cine nu a citit-o si ar fi interesat/a, sa nu stea pe ganduri… Chiar merita si o recomand.
Inainte de a va apuca vedeti daca sunteti compatibili cu genul acestei manga! 

2 comentarii:

  1. Viewfinder este o manga delicioasa! Subiectul este super, personajele sunt bine create, iar grafica este chiar placuta.

    Yamane Ayano chiar face cititorul sa savureze manga asta.

    Iar postul tau este super. Super scris si as spune ca e si destul de pasional. Imi place. <3 :*

    Aishiteru! :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevarat :X este cu adevarat o manga delicioasa :)) Nu pot sa te contrazic :D

    Ashiteru >:D<

    RăspundețiȘtergere